NIEUW: Opstroomoptie

TWEEDE JAAR

Iets voor jou?

Het tweede jaar Opstroomoptie bereidt je voor op de overstap naar het derde leerjaar in een studierichting binnen de dubbele finaliteit of de doorstroomfinaliteit. Je wordt ondergedompeld in de vakken Nederlands, Frans en wiskunde. Ook in de andere vakken bestudeer je de wetenschap en de maatschappij.

Heel belangrijk is dat we je in de Opstroomoptie leren je hoe je goed ’leert leren’ en je zo helpen de leerstof echt onder de knie te krijgen voor je examens. In het klasuur leer je jezelf beter kennen en ontdek je hoe je kan groeien in je talenten. We werken er ook samen met jou en je klasgenoten aan groepsbinding en sociale vaardigheden.

Wist je al?

… dat leren een stuk gemakkelijker wordt als je weet hoe je dat moet doen? Op Site-A gaan we samen op weg, zodat jij zelf ook ervaart hoe jij het best leert en studeert! dat elk vak door een vakspecialist gegeven wordt en dat we er hierbij voor zorgen dat elke leerkracht zoveel mogelijk les geeft aan jouw klas?

… dat je met al je vragen en bezorgdheden terecht kan bij je titularis, tijdens het klasuur én daarbuiten?Jouw mogelijk pad


EERSTE GRAAD

TWEEDE GRAAD

DERDE GRAAD

EERSTE GRAAD

TWEEDE GRAAD

DERDE GRAAD

TWEEDE GRAAD

DERDE GRAAD

TWEEDE GRAAD

DERDE GRAAD

TWEEDE GRAAD

DERDE GRAAD

TWEEDE GRAAD

DERDE GRAAD


Waar volg je les?

Je lessen gaan door op de blauwe campus.