Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij

ZEVENDE JAAR

Iets voor jou?

Kies je voor dit specialisatiejaar, dan ben jij straks de meesterbakker of meesterpatissier die alles weet over deze specifieke producten. Maar je leert nog meer: je krijgt inzichten rond voedingswaarden, je leert werken rond ‘gezonde patisserie’ en je zet klassieke recepten probleemloos om naar glutenvrij, vezelrijk of suikerarm. Ook je creativiteit blijft belangrijk, of het nu om brood, banket of gebak gaat.

Wil jij de perfecte bakker worden met inzicht, technisch vernuft en oog voor detail. Dan zit jij op je plaats in de studierichting Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij!

Deze studierichting is een 7de leerjaar gericht op de instroom in de arbeidsmarkt. Dat betekent dat je dankzij de extra verdieping in je vak na dit 7de jaar helemaal klaar bent voor de werkvloer!

Wist je al…

… dat elk vak door een vakspecialist gegeven wordt en dat we er hierbij voor zorgen dat elke leerkracht zoveel mogelijk les geeft aan jouw klas zodat deze jou echt goed leert kennen?

… dat je dankzij het 7de leerjaar gericht op de instroom in de arbeidsmarkt meer praktijkervaring opdoet, je extra specialiseert en je specifieke beroepskwalificaties behaalt die een meerwaarde zijn voor jouw toekomst? Het 7de leerjaar zal dus niet alleen je kansen op de arbeidsmarkt vergroten, maar ook de deur openen naar jouw verdere persoonlijke groei!

Lessentabel

ZEVENDE JAAR

(Banket)bakkerij
Bevat banket, bakkerij en stage
28

Waar volg je les?

De lessen vinden plaats op de rode campus.