Specialiteitenrestaurant

ZEVENDE JAAR

Iets voor jou?

Wil je je verder verdiepen in de boeiende wereld van het gastronomisch koken? Dan is dit specialisatiejaar Specialitentenrestaurant iets voor jou. Tijdens deze één schooljaar durende gastronomische reis maak je kennis met nieuwe technieken, processen en fantastische producten.

Je wordt onder begeleiding van je vakleerkrachten met professionele feedback voorbereid op de arbeidsmarkt. Zelfstandigheid en keuzevrijheid zijn de twee hoofdingrediënten van deze opleiding! Met deze opleiding ben je optimaal voorbereid om mee te draaien in de fascinerende wereld van topgastronomie.

Wist je al?

… dat je je eigen stageplaats in een toprestaurant mag kiezen?

... dat je op school levensecht aan de slag gaat in het gastronomisch restaurant?

… dat elk vak door een vakspecialist gegeven wordt en dat we er hierbij voor zorgen dat elke leerkracht zoveel mogelijk les geeft aan jouw klas zodat deze jou echt goed leert kennen?

Lessentabel

ZEVENDE JAAR

Levensbeschouwing 2
Lichamelijke opvoeding 2
Frans 2
Project Algemene Vakken (PAV)
Bevat Nederlands, burgerschap, geschiedenis, artistieke vorming, wiskunde, natuurwetenschappen, aardrijkskunde en toegepaste informatica.
6
Hotel: drankenleer in de gastronomie 2
Hotel: bedrijfsmanagement 2
Hotel: technologie speciale bereidingen 2
Hotel - keuken 6
Stage hotel: keuken 8
Toegepaste economie 2
Bakkerij: desserten 2

Waar volg je les?

De lessen vinden plaats op de groene campus.