Werken voor onze school

Wat zijn we blij dat je op deze pagina geklikt hebt. Want onze leerlingen verdienen de beste leerkrachten, met een hart voor kinderen en veel goesting om leerlingen in groei te zetten. Welkom dus!

Terwijl jij voor jouw leerlingen zorgt, zorgen wij voor jou en je professionele ontwikkeling. Met intensieve aanvangsbegeleiding door onze Scholengroep Adite en mogelijkheden om je verder te professionaliseren in de school.

Bij ons sta je er niet alleen voor. Je komt terecht in een warm leerkrachtenteam. Je nieuwe collega’s staan uiteraard klaar om je de weg te wijzen. Daarnaast hebben we een mentor aanvangsbegeleiding die je van bij de start meeneemt in het reilen en zeilen bij ons op school. Je kan ook beroep doen op heel wat opgeleide talentenbouwers, die niet alleen zorgen voor de talenten van onze leerlingen maar ook van alle collega’s. Zij kunnen je op weg helpen met je eigen talenten en geven je tips om er ook met je leerlingen mee aan de slag te gaan.

Overtuigd dat dit ook iets voor jou is? Dan leggen we je graag uit hoe je met ons in contact komt.

Stuur alleszins je CV en sollicitatiebrief naar  solliciteren@site-a.be

Tussen 15 april en 15 juni staat de sollicitatiewebsite van het GO! open om te solliciteren voor het volgend schooljaar. Het is aan te bevelen om ook daar je kandidatuur in te dienen en aan te geven dat je voor onze Scholengroep (Scholengroep 12 Adite) wil werken. Is deze periode gepasseerd? Geen nood; je sollicitatie blijft zeer welkom.

Link elektronisch kandideren bij het GO!

Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!